Med siktet inställt mot framtida framgång

 

Tydliggör din målbild och släpp loss potentialen i organisationen.

Salesoogle arbetar med försäljningsutveckling i organisationer. Vår tanke är att ju mer företagen gör träning, reflektion och lärande till en del av vardagen ju lönsammare blir butiken eller företaget. Våra uppdrag tydliggör utifrån er affärsplan,företagets säljplan. Säljplanen fungerar som en ledstång för skapande av lönsam försäljning. Med er försäljning i fokus ta steget med Salesoogle mot dina mål. Framtiden skapas genom aktivt säljarbete.

Salesoogle utvecklar människor och organisationer i kortare och längre konsultuppdrag. Kostnadseffektivitet skapas med utgångspunkt i er affär och smart användande av befintliga resurser i form av struktur, processer, ledarskap och förmåga i organisationen. Försäljning är för oss en konstart och något vi passionerat vill utveckla hos våra kunder.

Självbegränsning är en uppfattning du har som bygger på tidigare erfarenheter och som begränsar dina nuvarande och framtida möjligheter. Mod beror framförallt på viljan att vara modig. Ta utgångspunkt i varje individ och skapa ett företag med en vinnande attityd.

Ta steget och utmana er lönsamhet tillsammans med Salesoogle.

Vilka träningsinsatser behövs hos er för att komma till nästa nivå? Genom att vara tydlig mot dig själv kan din omgivning enklare följa dig till nästa nivå. Storhet och framgång som företagsledare, chef eller säljare kommer inte genom tur. Framgång skapas genom aktiva val. När oturen stormar in är den proaktive mentalt förberedd och hanterar situationen. När turen gläntar på dörren så griper den förberedde och målinriktade tillfället och lämnar sina konkurrenter bakom sig.

Att införa en väl fungerande målstyrning av sig själv och verksamheten är en av de viktigaste faktorerna för säljframgång. Vilka nyckeltal är ditt sikte inställt på? Siktar alla åt samma håll?

Eller helt enkelt, hur framgångsrik vill du bli?

Våga utmana dig själv