Kontakta oss

Salesoogle AB

Säbytorgsvägen 45 1tr
144 61 Rönninge
Mobil +46 76 05 68 000

Kontakt info@salesoogle.se

 

 

Fokus på er ökade lönsamhet

Salesoogle står för professionalism och utveckling. Våra kunder blomstrar via en tydligt kommunicerad affärsriktning ackompanjerat  av människor som vill skapa resultat understödda av processer och stödsystem. Salesoogle stöttar det lokala föreningslivet där unga individers prestationer ger glädje skratt och framgång. Idrott och försäljning har stora likheter. Mycket av coachingens utveckling kommer från idrottsvärlden. Niclas är utbildad idrottscoach och ser likheterna i att ha en förmåga att träna och prestera under tävlingslika former både på plan och hos sina kunder.

 Våra konsulter

Niclas Rasmusson

Erfaren coach och ledarskapsutvecklare som jobbat med framgångsrika förändringsprocesser i ett stort antal företag. Kombinerar Salesoogle learningflow för bestående resultat i samtliga uppdrag som utbildning och coachning av grupper och individer med fokus på ledarskap och säljutveckling. Unik kompetens inom B2B och B2C försäljning, förhandlingstekning och presentationsteknik.

076- 056 80 00

HappyTeam, kundstolpen som ger effekt i driften av verksamheten den arbetar 24/7 och svarar på din specifika flexibla fråga. Rapporterna presenteras på timbasis. Ett hjälpmedel vid interna förbättringsprojekt. 

Samarbetspartners

 

Lisbeth Dahlin

Coachat och stöttat individer och organisationer i krävande situationer under många år med dokumenterat resultat. Forskat och undervisat vid Karolinska Institutet kring smärta, stress och stressrelaterad ohälsa. Utbildning inom ledarskaps- och organisationsutveckling, fil.mag. pedagogik, legitimerad sjuksköterska, utbildad både i traditionell och västerländsk medicinsk akupunktur.

070-427 85 45

Sara Holmgren

Lång erfarenhet från privata företag och marknadsföring och är ICC-certifierad coach. Arbetar med utveckling av människor för att skapa resultat som både gynnar verksamhet och individer. Verktyg är bl a den unika undersökningsmetoden Insiktshjulet, coachning, workshops, Rilke ledarskapsprogram.

070-511 16 75

Monica Eng

Framgångsrikt utvecklat medarbetare och grupper i stort antal företag i olika branscher. Bakgrund som HR-chef och chef för krishantering, undervisar i arbetspsykologi, arbetsrätt, krishantering, personaladministration mm. ICF-certifierad coach, certifierad i DiSC och GDQ.

070-746 71 76

Agerus, prestationsindex och hälsoindex för att skapa mätbarhet och fokus i utvecklingsprogrammen som genomförs i organisationen. Ledarskapsindex för att skapa tydliga utvecklingsinitativ som är mätbara.