Byggmax och Salesoogle

byggmax och Salesoogle

Byggmax kort fakta:

Byggmax är en offensiv lågprisaktör inom byggvaruhandeln i Norden. Byggmax har länge haft en stark marknadsposition på den svenska gör det själv-marknaden och har i och med lanseringen i Norge 2007 och i Finland 2008 visat att konceptet kan etableras framgångsrikt även på andra marknader. Byggmax har sedan starten 1993 öppnat över 100 butiker i dessa länder.
2009-2011
Byggmax anlitade Niclas och Salesoogle för att få till ett tydligare och effektivare ledarskap i försäljningsorganisationen ute på fältet. Uppdraget gälldesamtliga marknader.  Vi valde att satsa på Möteseffektivitet för engagemang, resultat och struktur.  Samt Feedback för ökad tydlighet kring medarbetarnas prestationer. Responsen från deltagarna har varit positiv och har gett effekt i verksamheten. Niclas har en förmåga att lyfta fram enkla under dessa workshops. Mina killar och tjejer är inte vana att sitta fast under dessa pass med gruppdiskussioner, utmanande frågeställningar och reflektion flög tiden iväg. Kvar blir bestående insikter och tydliga verktyg som praktiskt går att använda i vår vardag ute på enheterna.
Jag kan varmt rekommendera Niclas och hans workshops för den som vill ha bestående förändring och effekt. Jag själv anlitar Niclas för att säkerställa att mina nya platschefer får samma grund att stå på.

Micke Bengtsson, Försäljningschef 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *