COOP förvånar

Kommer in på COOP i Stuvsta för att handla lite mat. Jag kan inte säga att jag är trogen någon butik som nyinflyttad utan försöker hitta en trevlig butik att handla på. Idag är det Coop´s chans. Jag skall handla lax och de har hel laxsida till bra pris om man är ”shop and go” medlem. Jag frågar henne i disken om jag kan bli det, svaret är det är enkelt du gör det i kassan låter bra. I kassan hittar jag ingen utan får leta rätt på någon som i sin tur går ned till kassan. Tar ett kort och skall börja registrera. Här kommer det roliga. Det fungerar inte med legitimation, pass eller bankid. Hon vill ha mitt medmera kort. Senast jag handlade med det var länge sedan. Nä då går det inte att bli ”shop and go” medlem… Fast kan jag registrera kvittot efteråt? Nej tror inte det. Tar ändå och handlar och förlorar 40 sek per kilo samtidigt som jag påpekar i kassan att varför kan jag inte efterregistrera? Vill ni att jag skall handla någon annanstans. Inte heller här får jag något ordentligt svar, varför vill man som personal inte ha kunder. Hjälp mig att ta fram kortnummer och gör registreringen, är inte tanken att kunden skall vara i fokus?

 

IMG_5815

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *