London öppnar kassorna 12.00 på söndagar!

Har spenderat helgen i London liksom ett stort antal marathonlöpare. I vissa butiker kända jag av det riktiga shoppandet där personalen jobbade kontinuerligt med merchen och skyltningen. Det kändes trångt, rätt och det var just nu jag skulle slå till och vara happy! I skyltningen så fanns en taggline under de stora prisskyltarna med prissänkningar, just nu, idag, and you’re so Happy!

Jag är lycklig som får chansen att slå till och handla. Vilken underbar känsla de lyckades förmedla. Sen tappade de lite då provrummen var mest hur många plagg? Helt enkelt en kontrollfunktion för stöld snarare än en potential att skapa sälj och nöjda kunder.

Jag blev lite överrumlad när jag ville gå på avslut hos Pull & Bear vid 1140 och fick svaret att kassorna inte öppnat. Jaha inte här men där nere då? Vi får inte enligt the government of London öppna dessa innan 12.00 på söndagar. Wow det var lite annorlunda, smart då att öppna 1130 och låta besökarna gå runt, fast de borde ha försökt konvertera vissa som lämnade butiken.

Generellt måste dock sägas att skyltfönstren hade riktigt hög klass längs de centrala delarna av London, nytänkande och jag gillade verkligen skyltdockorna i olika yogapositioner. inne i butikerna var det välskyltat och raka linjer och enkelt att se, förstå och gå på avslut.

Så vad kan vi i Sveriges butiker plocka med oss hem? Jag slogs mestadels av den enkla skyltningen som var glasklar, och att den uppmuntrade mig till att vara en lycklig person som råkat komma in just nu och se detta tidsbegränsade erbjudande.

Så ta gärna en tur till London och inspireras av butikerna. Visning, Vara, Pris 😉 .Jag skall skriva lite i ett annat inlägg om restaurang, teater och den härliga brittiska artigheten.

 

Debenhams

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *