Din latte är klar, Niclas

Sitter på Starbucks hamngatan efter ett morgonmöte på Designtorget. Slås av det enkla och ändå så service inriktade. Fritt Wifi vilket är en hygienfaktor. Fast det bästa är att höra Niclas! Din latte är klar. Jag går fram tjejen håller på med nästa beställning, jag frågar var det här min och svaret. Ja Niclas det var din. Det känns så galet välkomnande och det är så enkelt. Hon som tog min beställning frågade om mitt namn och skrev ned det på beställningen och skickade det vidare till den ansvarige för verkställandet.

 

Jag blir glad när jag stöter på bra service med en målinriktning i arbetssättet. Det är klart att det är en strukturerad arbetsprocess, fast vad gör det? Det är bra, det är välkomnande och dessutom en luftig lokal med trevlig stämning. kaffet blev med ens bättre. Hjärnan får en paus och min effektivitet ökar. Tack Starbucks för detta!

 

Starbucks Latte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *