Jag vill framåt och du?

Sitter här framför en dag fylld av lugn och fokusering. Hade en härlig föreläsning för 105 personer igår och fick verkligen växla upp. Den senaste  tiden har ur mitt perspektiv varit ”galen” och betytt en rejäl resa för mig på det inre planet. Att i samma veva hålla företaget och verksamheten levande genom att bita ihop i korta stunder för att som företagare kliva in i rollen som säljare har tärt en hel del och samtidigt…, det är försäljning jag älskar. Jag har försäljning i fokus och trots kognitiva svårigheter och trötthet har jag lyft luren och ringt VD efter VD, Jag kan inte leva på gamla meriter jag behöver skapa nya affärer och lyckade samarbeten med kunder.

Jag behöver ha mitt fokus i framtiden, släppa dåtiden och strukturera nutiden. Med en målstyrd inriktning, där målet fyller ett blädder blocks blad på köksväggen ser jag riktning och potential. Jag vill hitta och bygga relationer med kunder som vill agera tillsammans med mig för att utveckla deras verksamhet. Organisationer att utmana och driva målinriktat framåt. Jag är målstyrd. Med tydliga mål får jag den där ofattbara orken att ringa ett samtal till och maila ett prospekt till. Målstyrning ger ork och förståelse för vad som behövs göra.

Igår pratade vi om att sätta tydliga dagsmål och att skapa system för uppföljning. Jag tror och hoppas på en 10%ig snittköpsökning innan den 31/3-2016. Det skulle innebära en hel del för min kund förstås, vad skulle det innebära med ett liknande program och 10% i din organisation?

En framtidsinriktad organisation har ett ledarskap som möjliggör resultatförbättringar, där kreativitet och nätverk stärker verksamheten och alla vet vad framtiden kan tänkas bära an i form av företagets vision. Skapa en prestationskultur och ha försäljningen i fokus. Prestation kommer när medarbetarna har mål, kunskap,befogenhet, ansvar och inre motivation på plats. Det går att mäta och observera detta för att göra investeringarna som ger ROI effektivast. Kontakta mig gärna för ett kort möte om vad Salesoogle kan göra för er.

Salesoogle försäljning resultat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *