Gör det nu och lyssna inte på sänken

Jaha har kommit igenom en tuff operation och är ännu inte helt på banan. Jobbar med att komma igång genom promenader, möten och inspirerande föreläsningar. Satt och såg på Peter Stormare i Helleniushörna och han växte i mina ögon. Han pratade om att gå sin egen väg och att inte följa mainstream. Att inte lyssna på dem som säger att man inte kan. Att våga fatta beslut och följa dem. Olika är bra, så är det. Tänker också på onsdagens #drivaegetdagen med ett gäng bra föreläsare. Bland annat Renata som pratade om sina äventyr och lite skämtsamt sa, jag är bra på uppförsbackar. För livet består av, precis som ett spinningpass, uppförslut, raksträckor och pauser. Att gå och dra en cykel med en kanot rakt igenom klippiga bergen kanske inte kan anses smart men det går. Renata utstrålade enorm energi och visade att mål och riktning är viktigt. Jag älskade hennes avslut med att nå månen och där… bestiga det högsta berget där.  Innan henne talade ytterligare en individ om att inte lyssna på alla nej sägare och det går inte människor. Han var galet  energisk och väckte känslor Kadim Akca. Han inspirerade ut i fingerspetsarna på mig, så mycket att jag skrev detta blogginlägg. Måste citera min vän Christian som i sitt FB inlägg skrev, tack Kadim för ett gott skratt och massa inspiration och för att du bjöd på dig själv på scen.

Summa summarum, slutsatsen var 95% handling och 5% tänk. Det är det som ger affärer och framgång.

När det känns obekvämt och jobbigt så är du på rätt väg. Att leverera Canvas samtal kan kännas obekvämt men är det vi företagare lever på. Vem inspirerar dig idag? Själv sitter jag med Framgångsbyrån och får dem att göra det de älskar mest av allt, att sälja! Försäljning är vackert och skapar relationer och förändring. Nu kör vi!

inspiration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *