Förtroendeskapande kommunikation

En bra presentation framförs med förnuft och känsla. Jag skall visa engagemang, med kropp och röst. För att bli tydlig i kommunikation måste jag våga visa mina äkta känslor för det jag talar om. Då, och först då kommer orden, rösten och kroppsspråket att stämma överens, förstärka varandra och ge en klar bild över det jag vill förmedla. Det skall synas att jag är engagerad, upprörd, glad, berörd eller road! Ansiktsuttrycket ”måste” förändras ibland. En generalisering – Stenansikten med gråa kostymer skapar avsaknad av förtroende. Våga kliv utanför din trygghetszon och var ärlig i din kommunikation inifrån och ut! Engagemang och ärlighet är nyckeln till framgång.

 

Möteseffektivitet och information

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *